Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(2690 niezalogowanych)
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
witajcie. pewnie zaraz mnie zgasicie ale tak czytam już kilką wątków i za każdym razem kończy się rozmowa wyzwiskami obelgami wulgaryzmami a tak na prawdę ani razu ci co tak głośno krzycza i bluzgają nie powiedzieli nic mądrego na żaden temat. ja myślę że krowa co dużo ryczy mało mleka daje. A polaka w norwegi kreuja tacy ludzie jak tu sie wypowiadają wstyd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
google napisał:
witajcie. pewnie zaraz mnie zgasicie ale tak czytam już kilką wątków i za każdym razem kończy się rozmowa wyzwiskami obelgami wulgaryzmami a tak na prawdę ani razu ci co tak głośno krzycza i bluzgają nie powiedzieli nic mądrego na żaden temat. ja myślę że krowa co dużo ryczy mało mleka daje. A polaka w norwegi kreuja tacy ludzie jak tu sie wypowiadają wstyd

aaaaaaaaaaaaa powiedz mi > ty piszesz w kat.chwalę sie, czy tez żalę się ?

Nikt cie nie bedzie gasił (chyba), wiec róbta co chceta : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
ja ani się nie chwalę ani się nie żale po prostu czasem nożna by pogadać o czym kolwiek bo wszyscy jedziemy na tym samym wózku ale jak tak czytam wypowiedzi to wiadomo jak to się skonczy a szkoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
z pozdrowieniami

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
google napisał:
ja ani się nie chwalę ani się nie żale po prostu czasem nożna by pogadać o czym kolwiek bo wszyscy jedziemy na tym samym wózku ale jak tak czytam wypowiedzi to wiadomo jak to się skonczy a szkoda

aaaaaaaaaaaa to ty tez jezdzisz Scanią R 620 ?
Skoro na tym samym wózku.....(?)

ps: ok > chcesz pogadac o "czym kolwiek", to sie chwali, ale czy ty umiesz kulawic bajere ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
BiZi napisał:
Marian, ale rowniez moze byc to taki Grochow...

Grochów - wieś w woj. lubuskim, w pow. krośnieńskim, w gminie Gubin

Miejscowość położona 12 km na południowy wschód od Gubina nad rzeką Wełmicą przy drodze łączącej Gubin z Bobrowicami. Jest to wieś typu ulicówka.

Chlopska analiza - Gdybys czytal uwaznie nie pisałbyś glupot. Napisalem, ze Grochow jest czescia najpiekniejszego miasta w Polsce. Jak w tym kontekscie moze chodzic o wies, ktora z definicji nie moze byc czescia miasta. Prosilem, bys nie brnal dalej, gdyz tylko sie pograzasz.

Nad wcześniejszym postem nie bede sie rozpisywal, przemawia przez ciebie chlopska buta i najzwyczajniejsza zazdrosc. Jezyk ktorym sie posluguje jest dla ciebie niezrozumialy, stad ta zlosc.
Niestety, nie bede zmienial dla ciebie sposobu pisania na bardziej jarmarczny.

Wiem, ze nie jestes zbyt lotny, to jednak nie jest zarzutem. Niektorzy tacy sie rodzą.
Nie chce sie wiec pastwic nad osoba uposledzona.
Mysle, ze powinienes wrocic do sianokosow, badz tez innych prac o niskim wspolczynniku kreatywnosci. Tu sie tylko meczysz - pisanie sprawia ci widoczna trudnosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
marianek napisał:
google napisał:

aaaaaaaaaaaa to ty tez jezdzisz Scanią R 620 ?
Skoro na tym samym wózku.....(?)

ps: ok > chcesz pogadac o "czym kolwiek", to sie chwali, ale czy ty umiesz kulawic bajere ?

Zapros go pod dere na bajere - Nie mecz chlopaka Marian, mial dobre choc utopijne intencje. Pewnie pragnie pokoju na swiecie, milosci i zeby wszyscy ludzie byli rowni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
BiZi napisał:
Marian, ale rowniez moze byc to taki Grochow...

Grochów - wieś w woj. lubuskim, w pow. krośnieńskim, w gminie Gubin

Miejscowość położona 12 km na południowy wschód od Gubina nad rzeką Wełmicą przy drodze łączącej Gubin z Bobrowicami. Jest to wieś typu ulicówka.

Chlopska analiza - Gdybys czytal uwaznie nie pisałbyś glupot. Napisalem, ze Grochow jest czescia najpiekniejszego miasta w Polsce. Jak w tym kontekscie moze chodzic o wies, ktora z definicji nie moze byc czescia miasta. Prosilem, bys nie brnal dalej, gdyz tylko sie pograzasz.

Nad wcześniejszym postem nie bede sie rozpisywal, przemawia przez ciebie chlopska buta i najzwyczajniejsza zazdrosc. Jezyk ktorym sie posluguje jest dla ciebie niezrozumialy, stad ta zlosc.
Niestety, nie bede zmienial dla ciebie sposobu pisania na bardziej jarmarczny.

Wiem, ze nie jestes zbyt lotny, to jednak nie jest zarzutem. Niektorzy tacy sie rodzą.
Nie chce sie wiec pastwic nad osoba uposledzona.
Mysle, ze powinienes wrocic do sianokosow, badz tez innych prac o niskim wspolczynniku kreatywnosci. Tu sie tylko meczysz - pisanie sprawia ci widoczna trudnosc.

uwazaj zeby ci zylka nie pekla...ynteligencie za dyche....jaki ty jestes do przodu.....ojejejej....

jaki boski i inteligentny warsiawiak...........kulturalny...tryskajacy wiedza i inteligencja....oh my God.......boski optimusie.... hehehe

mozesz sobie pisac co chcesz ale i tak bedziesz dla mnie takim malym kundlem forumowym...taka mala reaktywowana przybleda.....przykladem typowego NOLIFE'a.....

wiec wmawiaj sobie dalej ze jestes takim super boskim i yntelygentnym...

...belkoczacy na forum....Warsiawiakiem

zastanawiam sie tylko czego niby mam zazdroscic?..hmmm...?... hehehe

a co do zlosci.....to chyba ciebie krew zalewa...bo ja mam sie dobrze i napewno nie jestem zdenerwowany ...ani troszeczke.....nawet ciut ciut....nie przejmuje sie byle czym i byle kim...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
google napisał:

a ty nie masz znajomych w realnym zyciu?

myslisz ze tutaj znajdziesz kogos do rozmowy?

stary.........jeszcze parenascie miesiecy temu to sie w miare normalnie rozmawialo...a teraz.... ....wchodzi sie tutaj tylko po to zeby posmiac sie z NOLIFE'ow ...nie ma admina...kazdy pisze co chce...taki smietnik sie zrobil z tego portalu....a przybledy, ktore podostawaly bany na innych forach, zagniezdzily sie tutaj na amen....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok